idag är det mösspåtagning

g

låt mig bli liten igen

god morgon (nej inte direkt). jag vill kräkas. jag orkar inte mer. jag är slut. hela min kropp och hjärna har slutat fungera. jag har sovit dåligt och känner hur huvudvärken bara tränger fram. jag vill vara fem år gammal igen och leka med mina kompisar på skolgården, inte sitta inne och mata plugg. jag går ut snart, jag vet. om fem veckor och fem veckor kommer att gå fort men det är massor kvar att göra - jag hinner inte med. vem vill ha betalt för att göra allt åt mig? jag hissar snart min vita flagga, det får räcka nu. hej på någon timma!


min kropp har slutat fungera

jag är totalt slut i hela huvudet. min hjärnan har laddat ur. orkar inte mer. vill sova och inte vakna upp igen på några dagar. om två dagar har vi projektredovisning och det är fortfarande inte klart ännu. mitt abonnemangstak har gått och jag har ont i foten. idag suger det mesta.
nu har vi precis ätit och det känns genast mycket bättre. vi har samlat energi och ska nu gå till affären en snabbis med hunden och införskaffa oss något gott gott till kvällen. jag saknar mamma, jag känner mig som tre. men mamma är bäst! hörs om ett tag ♥


delar med mig av några fotografier



dagens fotografi


sommarsol och projektarbete

hej hopp gummi sol. för tillfället sitter vi i bikini och solar samtidigt som vi gör projektarbetet hemma hos fina elena i älta gård. klockan är snart tre och det är mycket att göra. enbart en vecka och en dag kvar tills vi står där på scenen i aulan och redovisar våran resa till kenya för samtliga lärare och elever. nervöst! i eftermiddag blir det antingen att sätta sig på snaps eller dra förbi hem en snabbis och städa för ikväll blir det att åka till jobbet och umgås med mina fina arbetskamrater en stund - dock blir det en lung kväll, för gårdagen var över förväntan. satt med fina madde, cissi och lisa på modas personalfest och dansade kvällen lång. idag får man må som man förtjänar. 
nu måste jag jobba vidare, men uppdaterar lite senare. ut och njut av solen, det är olagligt att sitta inne en sån här dag.



tre timmar på balkongen




jessica svarar

fick en fråga från en anonym läsare imorse, vet inte om det är någon av mina vänner eller någon som bara följer min blogg (spelar ioförsig ingen roll ska ta och svara på den). som ni kanske såg la jag igår upp två bilder på mig och min vän nathalie med vitt pulver i ansiktet. frågan lyder: varför pulver i ansiktet? babypuder eller?

babypulver använder jag mig utav i ansiktet när jag känner att min hy inte mår bra eller har fått vila. det kan vara att jag har ett rött utslag, någon finne eller en por som ligger och irriterar. då duttar jag på lite på det ställe där finnen/utslaget/poren sitter och sover med det under natten och morgonen där på är det borta - funkar riktigt bra. ibland händer det att jag tillochmed pudrar på över hela ansiktet för att vakna upp med ett ansikte lika lent som siden. men det behöver inte betyda att detta funkar för alla, men några av mina vänner har testat och gillar de.  
detta puder funkar också vid efter intima rakningar, dutta på, sov och vips så har man inga röda märken. finns att köpa i närmsta mataffärer eller på apoteket. pris: 20-30 kronor. 

kvällshäng vid vattnet

dags att åka till kungsängen och möta hägg o co.


efter en timmas åk möttes vi av supertrevliga människor


varav min supermysiga vän marcus poserade framför kameran
and so did we


solnedgången gjorde allting ännu mysigare



sen tackade nathalie och jag för oss - bra kväll


dags för pulversömn


kvällspromenad med malin eklund

då ska man ta sig i kragen och gå ut och gå. har suttit inne hela dagen idag och gjort absolut ingenting! vaknade vid fyra på eftermiddagen och hade stora påsar under ögonen. jag är trött. jag har ingen ork. men en promenix med en efterlängtad vän (malin) ska bli supermysigt. det blir att gå ca en mil och sen raka vägen hem. hörs om om cirkus två timmar


världens bästa lillebröder

då har man precis återvänt hem efter flera timmar i vårsolen. har tillsammans med styvpappa kjell och bonus syster jacqueline kollat på jonathan och sebastians fotbollsmatch som inte alls gick bra, men många fina bilder har tagits och duktiga var dom båda två.
ikväll blir det faktiskt att åka till mitt jobb EGO och ha en kväll tillsammans med de andra jobbkollegorna som är lediga idag (mingla i baren och dansa loss). marcus hägg spelar och det ska självfallet bli jätte kul att träffa honom också, men idag är det vår kväll. partey! nu ska vi snart käka sen måste jag röra på mig, förlåt för en dålig uppdatering.










bra arbetsplats och arbetskollegor


bild från i lördags med fina arbetskamraten miqael klintestrand


grönsaksdipp samt big brother

sista inlägget nu, sen blir de sängen. johanna är på besök och vi har kollat big brother, ätit grönsaksdipp och skrattat så vi vikt oss. nu kollas de på senaste avsnittet av stockholm - båstad så ska inte skriva så himla mycket mer utan säger godnatt för idag så hörs vi imorgon. sleep well everyone


dagens fotografier









tack för en fin dag med mycket prat girls


sänder en tanke till callenbo

då är man hemma igen efter en timma och tretio minuters powerwalk tillsammans med johanna och elena i vårsolen. supermysigt och massa fina bilder har tagits som jag också tänkt visa er så fort jag sollat vilka som blev bra och inte.
idag har varit är en bra dag, tills jag fick höra en tråkig nyhet nu när jag kom hem! tänker på er och ställer upp vilken tid på dygnet som helst. det vet ni!


vårpromenad runt flaten

nu blir det att snabbt sätta på sig träningsbyxor och solbrillorna. det är dags för en powerwalk runt flatensjön med johanna och elena. känns nästan som att det är olagligt att sitta inne i sånt här väder! uppdaterar när jag återvänder hem. ut i solen sålänge!

en härlig söndagsmorgon

proppmätt. precis tryckt i mig fullkornspasta och köttfärssås - smarrigt! gårkvällen spenderade vi först hemma hos nathalie i saltsjöbaden där det bjöds på tacos och vin. dom kvällarna är absolut bäst när alla är samlade. vid tio på kvällen var det dags för mig att kila iväg till jobbet! där träffade jag blandannat fin fina fredrik, samira, marcus, johan och miqael. kvällen var lugnare än förra lördagen men de var fortfarande massvis med glada människor som röjde och hade kul. jag fredrik och miqael bestämde oss för att snabbt svänga förbi sipper och kolla läget och sen komma tillbaka. det var sanslöst mycket folk - dom drar in nästan 100 tusen dessa lördagar (helt sanslöst).. bara någon halvtimma senare var vi tvugna att röra oss tillbaka till jobbet. bortsett från allt de så var kvällen precis som jag brukar bedömma mina lördagar - kanon!

nu blir det att spana runt lite på nätet och kanske slänga iväg ett sms till mamma min och kolla hur dom har det i spaninen, sen tänkte jag faktiskt ta en vårpromenad nu när det är så fint väder så får vi se om älskade hannah callenbo - www.callenbo.blogg.se svänger förbi här ikväll. hade uppskattats! kram på en stund ♥


some friends på besök

vilken usel uppdatering det har varit från min sida och jag ber om ursäkt trogna läsare men de har varit långa dagar i skolan och när jag kommit hem har jag varit alldeles för trött att ens tänka tanken att uppdatera med ett inlägg eller en bild - latmask, slarver kalla mig vad ni vill. i'm still the same!

gårdagen blev stressig, några av mina girls och jag hade bestämt att spendera torsdagskvällen hemma hos lilla mig i lägenheten. vi lagade god mat, spelade med andra ord, snackade och garvade som vanligt, svulla med godis/chips, kollade på bigbrother och drack te in i det sista! en jätte bra kväll må jag säga och vi kom inte i säng förrens vid klockan halv tre på natten. morgonen startade bra, vi alla blev väckta av kära elena som flög upp i sängen med en jädrans klapp och skrek: UPP vi har försovit oss! du är för härlig elena men det var inget fint sätt att vakna på. annars har dagen varit helt okej, ska snart åka hem ifrån skolan och lata mig - det är en sån dag idag.









några timmar kvar sen åker mamma

då börjar solen gå ner bakom trädtallarna utanför mitt fönster - klockan är snart åtta och jag är redan jätte trött konstigt nog? har inte sovit speciellt dåligt inatt. skolan idag har varit bra och kort (om det ändå var så varje dag).
nu de senaste timmarna har jag suttit i soffan och blippat mellan tvkanalerna i väntan på att åtminstonde någonting intressant ska dyka upp, men inte det inte. vid sex satte vi på oss ytterkläderna och promenerade bort till hemköp där mamma tänkt handla med sig svenskt godis till spanien! hon åker imorgon. känns weird! nu vill jag bara krypa ner under en filt i soffan och sova en timma eller två - har stort behov av det. sen kanske man ska umgås med mamma då hon åker om några timmar. min fina mamma


känns som att vi bara handlar och handlar hela dagarna


jessica maria nielsen



promenad till affären

tog en vårpromenaden med mamma till affären

där vi handlade hem mängder med goda saker till mig

en av sakerna var vårens första glass på pinne


dumma tandborste

dumma tandborste. förbannade jävla tandborste. stressade imorse och det slutade med en uppkört tandborste i tandköttet. ont. ont. ont! skolan var onödig idag och det verkar ha varit fler som kännt så då nästan ingen ifrån klassen närvarade under lektionen? slutade iallafall tidigt och åkte snabbt till forum för att äta lunch och nu sitter jag hemma i soffan och smälter lite för storfavoriten justin bieber. man känner sig ganska larvig men ändå så är det tamefan omöjligt att sluta. följt honom under 4 års tid nu, jag har bieber feber! menar det.
[x] never say never
[ ] konsert innan årets slut

nu måste jag koncentrera mig på skolarbetet som ska vara inne imorgon. har två texter kvar att skriva klart! uppdaterar lite senare ikväll ♥


keso och avokado

då var det snart dags att ta tunnelbanan till slussen och sen buss för att hamna utanför min skola i nacka strand. jag är trött. jag vill inte. jag måste. hatar måndagar.
hinner inte skriva så mycket mer, då jag har en hel keso/avocado macka att kasta i mig innan det är dags att gå. skriver nog ett inlägg i skolan! ses

dagens outfit:
svarta struprörs jeans
USA linne
tuff jeans jacka
klocka från axcent
armbands länk från pandora
slarvig inbakad fläta i håret

klotterplanket

inte klar ännu, det tar sin tid att få allting på rätt plats!


söndagens fotografi

en helt fantastisk vän till mig vid namn lisa


m/s vindhem och utgång

då har man vaknat upp, ganska illamående men äppeljuicen räddade mig lite! sitter förtillfället nyduschad i vardagsrummet och nyser, snorar och hostar gör jag också (känns som att jag börjar bli sjuk) vilket inte är passande nu. whatever!

gårkvällen började på vindhem med kusin och david + co och sen storasyster och några av mina brudar. in med en pitcher på varje bord och mingla lite innan maten kom. tacos och räkor, det vart tacos för min del - räkor är inte riktigt min grej. framåt 8-9 började livebandet spela, riktigt duktiga och det blev mycket sång och dans från både vårt sällskap men också från övriga gäster på båten. bandet var så jädrans bra att dom faktiskt lyckades få både mig storasyster och kusinen min att gråta, nu undrar ni säkert varför..... fix you med coldplay spelades och det är en låt som påminner oss alla tre om våran farmor som gick bort för ett tag sen - men efter låten skrattade vi mest åt att dom påverkade så starkt och sen var humöret på topp igen. halv tolv stod båten inne på kajen i slussen och vi trippade förbi moda en snabbis och sen till EGO där vi avslutade kvällen med både alldeles för mycket dricka men också dans - jag mår inte bra idag.








ser fram emot denna dag

det här helt sannslöst. har sovit i 13 timmar, till klockan 4 idag? aldrig hänt. nu är det lite stressigt så blir bara att ordbajsa och sen logga ut. om mindre än två timmar ska jag träffa upp lisa, bella, johanna, elena, nathalie och madde i slussen för att sen möta upp resterande folket som kusin jenny med pojkvän david, storasyster nadia och deras vänner. det ska åkas farbrors båt - vindhem (räkfrossa & tacobuffé). 4 timmar ut i skärgård med mat, dryck och dans sen kommer vi in i slussen igen vid halv 12 då det blir förkrök på moda och sen vidare till mitt jobb EGO. vilket tryck det var igår, ikväll är det min tur att dansa av mig och ha runda klackar! nu måste jag springa, ha en toppen lördag. min kommer nog bli den bästa på länge....


skönt med helg

godmorgon alla läsare! vilket slaskigt väder, vaknade tio över två inatt av att det spöregnade! kul. försov mig gjorde jag också men orkade inte stressa och inte övernattarkompisen nathalie heller. så det blev en kopp te för henne och en naturdiet för mig sen rörde vi oss emot skolan där de har jobba ikapp dag och det kan vara skönt att bara bli klar med småarbeten som man slarvat med. redan lämnat in två arbeten och det är fyra timmar kvar tills skolan stänger så lite till ska man väl hinna göra. justin bieber musiken pumpas och vi sitter och sjunger med som treåringar - skojsigt. juste allihopa glöm inte att det är första april och att det är idag man får lura skiten ur sina vänner/anhöriga! nu har jag inte tid att sitta inne på bloggen men uppdaterar så fort jag slutat! hej hopp lingon topp (här får man inte säga snopp) oj.

dagens outfit:
svarta hunter stövlar
svarta stuprörs jeans
vitt linne
svart kavaj
långt guldörhänge med vita fjädrar


RSS 2.0