måndagar är veckans värsta dag

jag är trött. har ont i magen. har inte duschat. sitter utanför klassrumet medans de andra sitter i det. min dag suger. jag vill ha mat. nyttig mat. ett stort glas med vatten och is. jag vill hem och byta kläder. jag är trött. supertrött. det är inte min dag.

Kommentarer
Postat av: Tolou

Hej gullunge, hoppas livet leker stressen till trots! Det är ju ändå studenten :) Tänkte bara berätta att du var med i min dröm i natt och där berättade du att du dejtade en kille som heter marcus. Haha... Tänkte bara informera, huruvida detta är sant eller inte tar vi över en fika i sommar. Kram på dig

2011-05-11 @ 15:00:03
Postat av: jessica svarar

hej fina fina du - blir lika glad varje gång du skriver! jag mår super bra, kämpar stenhårt i skolan nu för att klara mig in i det sista. mycket men kämpar på.

haha, vad rolig du är. det är ganska läskigt hur man kan drömma om saker som är lika sanningen. jag har precis lärt känna en kille som heter marcus däremot (jätte go) men vi är enbart vänner! du skrämmer mig lite smått! vi ses snart?

2011-05-11 @ 21:59:15
Postat av: Tolou

Är det sant???? Nu blir jag glad. Har drömt sånna här drömmar förr. Va kul och underbart med fina nyfunna vänner och att du delger saker även i mina drömmar. Du är super lilla hjärtat, kämpa på! Du kommer klara dig galant! Självklart vill jag träffa dig men vi kan ta det när det har lugnat ner sig för dig. Du vet var jag finns.

2011-05-12 @ 21:37:30
Postat av: Tolou

Nämen, där ser man! Underbart att du berättar saker för mig även i drömmarna :)

Kämpa på med skolan precis som du gör nu så ska du se att du kommer klara dig galant! Självklart vill jag träffa dig men vi kan ta det när det har lugnat sig för dig. Du vet var jag finns :)

2011-05-12 @ 21:41:22
Postat av: jessica svarar

det glädjer mig att du drömmer om mig. då ses vi ju mer ofta ändå! snart så ses vi och du kommer bli överraskad. jag tänker på dig och familjen varje dag och längtar ihjäl mig efter att träffa dig! mängder med kramar fina fina tolou!

2011-05-13 @ 16:47:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0